Transport persoane Braila - Germania cu autocar

763 vizualizări   # Printează
Transport persoane Braila - Germania cu autocar Numele Agenţiei:
Ester Tours
Ţara:
Germania
Oraş:
Munchen
Transport:
Autocar
Preţ generic:
5 EUR
Ofertă valabilă până la:
31.12.2018
Introdusă la data de:
21.04.2017
Rezervă acum!

Preţurile sunt de tipul: Persoana / Dus

Descriere

Transport persoane Braila Munchen cu autocar

Transport persoane Braila - Munchen cu autocare si microbuze moderne in zilele de Luni Miercuri si Vineri direct pana la ADRESA dorita din Germania . Curse autocar spre Munchen , Germania cu plecare din Braila la ora 05.00 Gara CFR .

Transport autocar Braila - Munchen , cu autocar
Transport Braila Munchen , cu autocarul.Firma de transport persoane Ester Tours, pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Munchen curse regulate cu plecare din Braila . Cursa de transport persoane Braila – Munchen , se realizeaza cu autocare moderne Mercedes ,Setra de 3 si 4 stele in conditii de maxima siguranta si confort.

Cursa autocar Braila Munchen
Cursa de autocar pentru transport persoane Braila Munchen are ca obiect principal de activitate transportul international de persoane si colete. Oferim servicii de calitate la cele mai mici preturi pentru toate cursele internationale Braila - Munchen . Fie ca doresti sa vizitezi Munchen sau te afli intr-o deplasare de afaceri , agentia de transport international Ester Tours, iti ofera sansa de a calatori cu autocarul in conditii de maxima siguranta spre Munchen la preturi promotionale .
Pret Bilet autocar Braila – Munchen
Pretul uni bilet de autocar Braila Munchen . Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Braila Munchen beneficiaza de reduceri importante,Copii pana in 2 ani 50 % iar intre 2- 9 ani au 20 Euro reducere din pretul biletului pentu o calatorie, . In pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita maxima de 40 kg care se vor depozita in interiorul remorcii pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul autocarului.

Conditii Transport Braila Munchen
Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale.

- Biletul de transport persoane achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane.
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul.Valabilitatea biletelor de transport persoane dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet.
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele.
- Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita de 40 kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Rezerva bilet autocar pe ruta Braila – Munchen atat telefonic cat si prin sau prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Braila sau in Munchen
Bilete Transport persoane Braila Munchen rapid si simplu!


Servicii incluse

Transport persoane Braila - Munchen cu autocare si microbuze moderne in zilele de Luni Miercuri si Vineri direct pana la ADRESA dorita din Germania . Curse autocar spre Munchen , Germania cu plecare din Braila la ora 05.00 Gara CFR .

Contact:

Ester Tours
Strapungeri Silvestru nr 4 , Iasi
tel: 0773908912 / 0748926575; fax: 0332086277
e-mail: ester_tours@yahoo.ro
www.estertours.ro

Trimite cerere de ofertă

Munchen este capitala Bundeslandului Bavaria din Germania si al treilea din tara ca marime, dupa Berlin si Hamburg, in campia Bavariei de Sus, pe raul Isar si la o altitudine de 520m.

» Citeşte mai mult

Alte informaţii despre Munchen

 • Obiective turistice
  • Arcul Victoriei Arcul Victoriei se afla la inceputul Leopoldstrasse. A fost construit pentru a marca succesele armatei Bavareze in timpul Razboaielor de Eliberare ce au avut loc intre 1813 si 1815. Arhitectii au folosit Arcul lui Constatin din Roma drept model de inspiratie. Pe latura dinspre centrul orasului se afla inscriptia: \"dedicat victoriei, distrus de razboi, sarbatorind pacea\"
   Localitate: Munchen
  • Bayerischer Kunstgewerbe-Verein Pentru mestesuguri bavareze, locul unde trebuie sa mergeti este Bayerischer Kunstgewerbe-Verein. Aici tot felul de mestesugari isi scot produsele la vanzare. Vei gasi: textile, ceramica, sticlarie, alimente traditionale.
   Localitate: Munchen
  • Biserica Asam Biserica Asam este una dintre cele mai neobisnuite biserici din Munchen. Are o intrare incadrata de formatiuni stancoase cu o usa mica si neinsemnate. Infatisarea sa exterioara nu da nici un indiciu despre interiorul luxos, un exemplu de marca al arhitecturii Germane baroce. Exista o multime de statui, chiar la intrare de exemplu se afla statuia unui schelet. Oficial Biserica se numeste Biserica Sf. Johann Nepomuk, dar e cunoscuta drept Biserica Asam deoarece este numele celor doi arhitecti care au proiectat-o: Cosmas Damian si Egid Quirin Asam Biserica se afla in Centrul Vechi al orasului, iar cea mai apropiata statie de metrou este Sendlingertor. Biserica este deschisa zilnic intre 9 si 17:30.
   Localitate: Munchen
  • Biserica Maicii Domnului Biserica Maicii Domnului este catedrala orasului. Este o cladire in stil gotic, formata dintr-o structura principala de caramida cu doua turnuri. Ambele au peste 100 de metri inaltime si au in varf dormuri. Corpul principal al catedralei a fost construit in 20 de ani (1468 - 1488), un timp record pentru acele vremuri. Domurile turnurilor au fost adaugate in anii 1524-25. Jorg von Halspach a murit exact cand a terminat lucrul la catedrala, si este ingropat pe teritoriul acesteia. Tot aici se afla un mormant din marmura neagra aparat de 16 statui de cavaleri in armura. Este locul de vechi al Ducelui Ludwig IV, care a devenit Imparatul Roman Ludwig in 1328. Cireasa de pe tort insa este colectia de 24 de busturi de lemn ale apostolilor, sfintilor si profetilor care se afla deaspura corului si apartine sculptorului Erasmus Grasser care a trait in Munchen in secolul XV, Unul dintre turnuri are o platforma de observatii cu o superba panorama a orasului. Se urca pana in varf cu liftul, dar pentru a ajunge la lift oricum trebuie sa treci peste 86 de trepte.
   Localitate: Munchen
  • Biserica Theatina Biserica Theatina este o constructie baroca si unica in Munchen. Printesa Henriette Adelaide a adus un arhitect din Bologna pentru a-i construi biserica in 1663, dupa nasterea fiului sau Max Emanuel. Printesa nu avea incredere in arhitectii din Munchen si de aceea a apelat la cineva din patria sa natala (ea fiind nascuta in Torino). Agostino Barelli a fost arhitectul ales si a lucrat la proiect timp de 11 ani dar a fost demis. A mai durat inca 100 de ani pentru ca biserica sa fie gata. Piata care se afla intre Felderrnhalle si Biserica este deseori folosita pentru evenimente.
   Localitate: Munchen
  • Casa Artei Casa Artei este un exemplu de arhitectura din era lui Hitler si a fost deschisa in mod oficial de Fuhrer in sine. In acea perioada, singurele lucrari expuse erau cele aprobate de estetica Nazista. Una dintre cele mai faimoase expozitii post/razboi, a fost cea devotata lucrarilor banate de nazisti. Astazi gazduiesti mai multe evenimente teatrale si muzicale in paralel cu expozitiile de arta si fotografie. In aripa de vest a cladirii se afla discoteca P1.
   Localitate: Munchen
  • DEUTSCHES MUSEU CASTEL Este cel mai mare şi bogat muzeu tehnico ştiinţific din Europa cu obiecte expuse ce aparţin la cca 50 domenii ale ştiinţei şi tehnicii. Fondul muzeal cuprinde 96 000 de obiecte , o bibliotecă specilizată pe istoria ştiinţei şi tehnicii cu 85000 de volume, dar şi numeroase documente originale.
   Localitate: Munchen
  • Galeria de Imagini Leo von Klenze a construit galeria Alte Pinakotek intre 1826 si 1836 pentru a expune colectia de picturi inceputa de Ducele Wilhelm IV in secolul IV. Este o cladire lunga, masiva si construita din caramizi si una dintre cele mai frumoase galerii de imagini din lume. Colectia include lucrari de Durer, Titian, Rembrandt, Rubens (muzeul are una dintre cele mai mari colectii de lucrari ale lui Rubens din lume). Intrarea costa doar un euro duminica iar cea mai apropiata statie de metrou este Konigsplatz.
   Localitate: Munchen
  • Galeria Schack Colectia de tablouri a Galeriei Schack a apartinut Contelui Schack (1815 - 1894). Contele era un om de litere si un istoric. In 1855 s-a stabilit in Munchen, unde era un membru al academiei si a strans o colectie de tablouri continant lucrari de Bonaventura Genelli, Anselm Feuerbach, Moritz von Schwind, Arnold Böcklin, Franz von Lenbach, etc. El a donat colectie imparatului William II-lea care a dat-o la randul sau orasului Munchen. Galeria are program de miercuri pana duminica cu orele 10-18.
   Localitate: Munchen
  • Gradina de Bere Augustin Aceasta este una din putinele gradini de bere autentice din oras. Apartine berariei Augustiner Brau, care a fost infiintata in 1328. Serveste propria specialitate de bere, clientela este foarte variata, mancarea gustoasa, iar gradina este incadrata de castani frumosi si inalti. Pentru a ajunge la ea, trebuie sa ajungeti in nordul Garii Centrale, o luati la stanga pe Arnulfstrasse si se merge cam 10 minute. Gradina se afla pe partea dreapta a strazii.
   Localitate: Munchen
  • » Toate obiectivele
Forum Invest

Poze din Munchen